Aveți o întrebare? Sunați-ne pe:

0799 764 991

Urmariți-ne pe:

magazin nou

doriți să deschideți un magazin second-hand?

În actuala nesiguranță foarte mulți oameni se gândesc să înceapă o afacere proprie. Deschiderea unui magazin de haine second hand ar fi în multe privințe alegerea ideală. Nu presupune investiții uriașe totodată poate deveni oricând o afacere de succes. Important este sa puneți la punct o strategie și o politică de afaceri sănătoasă, astfel încât sa atrageți un public cat mai mare. Puteți găsi în administrarea unui magazin cu haine second hand o muncă distractivă și plină desatisfacții.
Totodată, ca orice afacere, și acest business necesită niște abilități de antreprenor, și începutul unei afaceri noi nu este ușoară, mai ales dacă e un teritoriu nou pentru Dumneavoastră.
Pentru ajutor v-am pregătit două pachete complete pentru a aproviziona un magazin nou, în funcție de mărimea magazinului, cu reduceri uriașe, pentru că la început fiecare bănuț contează.

Pachet complet pentru un magazin nou

Pentru magazine mici și medii

TipNume produsGreutatePrețPreț cu TVA
UNPULOVERE LUNGI/SCURTE FEMEI GREEN30 Kg1068 RON1270.92 RON
GRTRICOURI FEMEI MANECA LUNGA XXL45 Kg661 RON786.59 RON
UNBLUGI TINERET DAME45 Kg898 RON1068.62 RON
GRHELANCI45 Kg663 RON788.97 RON
UNJACHETE ADULTI40 Kg833 RON991.27 RON
GRPULOVERE TRICOTATE BARBATI45 Kg790 RON940.10 RON
GRPANTALONI DE BLUGI XXL45 Kg598 RON711.62 RON
Total: 5511.00 RON

295.00 kg haine de calitate însemnând aproximativ 6500 buc. de haine, recomandat pentru deschiderea unui magazin cu suprafața între 25 – 50 mp.

sfaturi

sfaturi utile pentru inceput

  • Elaborați un plan de afaceri. Cu un plan de afaceri bine pus la punct reduceți riscurile unui faliment.
  • Alegeți cu grijă locația. Alegerea locației este foarte importantă, să aibă suprafața necesară, să fie accesibilă, de preferat într-o zonă aglomerată, des vizitată.
  • Nu lăsați actele și aprobările oficiale pentru ultimul moment. De obicei aprobările de la autorități durează.
  • Pregătițivă din timp la sezon. Sezonul de vară cât și cea de iarnă poate fi aglomerată. O practică bună este pregătirea din timp la schimbare de sezon cu stoc, publicitate etc. De exemplu hainele de iarnă ar trebui cumpărate vara și la începutul toamnei, să evitați aglomerația și stocurile limitate de sărbători.
  • Estetica magazinului. Un aspect atractiv este important pentru orice magazin. Un mediu plăcut face pe clienți să petreacă mai mult timp căutând și crește probabilitatea să cumpere ceva. Asigurațiclimatizarea necesară sezonului, dar și estetica interioară cu decorațiuni și aranjarea produselor. O vitrină atrăgătoare poate fi un magnet pentru clienți noi.
  • Calitatea mărfii. Fiți atenți la calitatea hainelor! Vindeți numai haine de calitate, ca cele oferite de firma Mozart. Marfa noastră este ambalată în Canada, nu este desfăcută și sortată ulterior. Cu călcarea rufelor creșteți nu numai aspectul lor dar și prețul cu care puteți să-l vindeți. Este foarte probabil să găsiți pruduse de marcă, calitate bună în fiecare pachet. Dacă marfa nu este de calitate, mai devreme sau mai târziu, cumpărătorii vor renunța să mai cumpere de la Dvs.
  • Relația cu clienții. Nu uitați niciodată, în afacere elementul cheie este cumpărătorul!Fiți întotdeauna respectuoși, răbdători și serviabili cu cumpărătorii! Dacă nu le dăm atenția cuvenită, vor renunța să mai viziteze magazinele noastre! Zâmbiți întotdeauna! Să asigurăm un anturaj prietenos cumpărătorului ca să revină în magazinele noastre cu plăcere.
  • Reclame. Faceți publicitate! Distribuiți pliante în zona și în apropierea magazinului Dvs. înaintea deschiderii unui magazin nou, sau înaintea schimbării colecției de sezon, sau introducerii unei noi reduceri. Pliantele au încă efect și pot fi de ajuns pliante de mărimea unei foi A5! Sau, puteți obține rezultate și cu publicitate în presa locală, mai ales înaintea unui eveniment, la schimbarea colecției de sezon. Profitați de technologiile de ultimă generație, faceți publicitate în social media și pe internet.

Pentru lista de preț completă vă rugăm să completați formularul de contact:

Cere oferta