Menu

Profit maxim cu haine XXL
Cart
A+ A A-

Întrebări frecvente

1. Presarea nu lasă urme remanente în haine?
Presarea nu produce deteriorări ale produselor. Şifonarea iasă întotdeauna prin spălare, călcare. Ocazional se poate întâmpla ca haina cu fermoar să ajungă într-un loc nepotrivit la presare. Vestea bună este că în majoritatea cazurilor fermoarele pot fi reparate.

2. Tricourile de vară sunt din materiale prea groase.
Tricourile de firmă sunt mereu mai groase decât cele ieftine, de calitate slabă. Astfel tricoul stă mai bine şi ţine mai mulţi ani. Materialul tricourilor de calitate este bumbacul, iar cele slabe, subţiri, "de unică folosinţă" sunt din fire sintetice. De aceea vara transpirăm mai puţin în tricourile bune, mai groase, decât în cele subţiri, sintetice.

3. Există firme care şi ele aduc marfa din Canada şi sunt mai ieftine decât dumneavoastră. La prima vedere baloţii lor arată la fel.
Preţul de achiziţie al produselor este determinat în primul rând de calitatea hainelor acceptate de o anumită firmă de la partenerul din Canada care face baloţii. Mozart acordă atenţie acestui aspect de mulţi ani, permitem ca numai hainele bune să fie introduse în baloţi. Astfel partenerul nostru canadian are mai multe rebuturi, motiv pentru care şi preţul cerut de acesta e mai ridicat decât cel negociat de concurenţii noştri, care în schimb au o marfă de calitate mai slabă. Desigur, munca fiind făcută de oameni, se poate întâmpla şi la noi să apară în baloţi câteva produse rupte, pătate, care nu au ce căuta acolo. Acestea pot reprezenta doar câteva procente dintr-un balot.

4. Din marfa uşor vandabilă de ce nu aduceţi cantităţi mai mari? În fiecare an există penurie din mai multe tipuri de produse vandabile.
Iată o întrebare frecventă. Hainele purtate nu sunt produse, ci selectate din acea "materie primă" de care practic oamenii din Canada se plictisesc, nu o mai poartă. Aceste haine sunt adunate. Vă recomandăm să cumpăraţi deja la început de sezon din mărfurile foarte căutate! Vânzătorii noştri vă pot ajuta să identificaţi acestea în fiecare sezon. Mozart de exemplu adună tot anul produsele foarte bine vandabile, ca în sezon să avem cât mai multe în depozitul nostru.

5. De ce limitaţi anumite produse şi de ce 1 cumpărător nu poate achiziţiona mai mulţi baloţi? Sau numai dacă luăm şi un produs pe care l-aţi încadrat în categoria C?
Firma Mozart planifică pe termen lung, în 2016 am împlinit 20 de ani! Strategia noastră principală este ca acei clienţi, care de multă vreme cumpără de la noi - avem şi parteneri din 1996 - să primească din cea mai bună marfă. Nu ar fi corect faţă de ei ca întotdeauna numai primii sosiţi să primească din marfa de cea mai bună calitate.

6. De ce nu este mai diversificată oferta dumneavoastră de vară?
Produsele noastre provin din Canada, unde vara este scurtă şi nu prea caldă, de aceea oferta noastră estivală este relativ limitată. Hainele purtate de calitate sosesc din ţări nordice, de aceea practic fiecare firmă concurentă se confruntă cu această problemă. Vă recomandăm să începeţi procurarea mărfii pentru vară încă din luna decembrie!

7. Mă tot gândesc de mult, dar încă nu am cumpărat de la dumneavoastră, fiindcă hainele sunt şifonate. Oare necesită multă muncă până le pot expune în magazinul meu?
Într-adevăr, mărfurile noastre necesită ceva muncă în plus, dar merită! Prin spălare, călcare devin semnificativ mai valoroase, obţinând chiar şi extraprofit. Există şi firme care vând hainele frumos împăturite, neşifonate, însă acolo veţi plăti un preţ per kg multiplu, pentru o calitate asemănătoare.

8. Magazinul meu fiind micuţ, ambalajul de 45 kg este prea mare pentru mine.
Nu trebuie să cumpăraţi o cantitate mai mare dacă vedeţi că ar necesita un timp prea lung vânzarea acesteia. Poate fi o soluţie şi să achiziţionaţi un balot de 45 kg împreună cu alţi comercianţi. Avem şi produse în ambalaje a câte 30 kg. 

9. Unde se ambalează marfa, în Canada sau la noi în România?
Produsele sunt ambalate şi legate în Canada. Aici în România nu se face nici un fel de reambalare.

10. Mă tot gândesc de mult să cumpăr de la dumneavoastră, dar îmi este teamă, fiindcă nu văd ce se află în interiorul baloţilor şi nu aş dori să mă înşel.
Vă înţelegem pe deplin. Firma Mozart planifică pe termen mai lung, dovedit şi de faptul că în 2016 am împlinit 20 de ani! Merită să discutaţi cu vânzătorii noştri, ei deja au experienţă, vă pot descrie conţinutul baloţilor. De asemenea merită să daţi un like pe pagina noastră de Facebook, să ne vizitaţi site-ul. Veţi găsi pe net multe informaţii utile şi opinii ale cumpărătorilor. Vă recomandăm să încercaţi mai multe feluri de produse şi după aceea să vă formaţi o părere despre calitatea mărfurilor noastre.

11. În reclamă afirmaţi că dumneavoastră ne livraţi marfa sau ne-o trimiteţi prin curier. Până acum eu am cumpărat întotdeauna personal de la angro, dar dumneavoastră sunteţi departe.
Astfel veţi economisi timp şi bani. Nu trebuie să plecaţi din magazin în acest scop sau să călătoriţi după închidere pentru a vă aproviziona cu marfă. În plus, nu veţi cheltui pe transport, folosind în alte scopuri banii şi timpul economisit, concentrându-vă mai bine pe clienţii dumneavoastră, respectiv veţi avea mai mult timp liber de petrecut cu familia.

12. Dumneavoastră vă ocupaţi numai de comerţul cu ridicata (en-gros) sau aveţi şi magazine cu amănuntul?
Mozart se ocupă numai de comerţul cu ridicate (en-gros), de aceea vă garantăm că nu îi ademenim pe clienţii dumneavoastră şi nici nu umblăm prin baloţi. Lucraţi deci în siguranţă, cu un furnizor de încredere. Astfel veţi vinde produse de calitate la un preţ bun, cu un profit sănătos, obţinând venituri mai mari.
Mărcile cele mai des întâlnite sunt:
 • Adidas impot ruha lerakat
 • Armani használt ruha nagykereskedés
 • Boss impot ruha nagyker
 • Gap használt ruha lerakat
 • George impot ruha nagykereskedés
 • Guess használt ruha nagyker
 • Leecooper impot ruha lerakat
 • Levis használt ruha nagykereskedés
 • Marcpolo impot ruha nagyker
 • Nike használt ruha lerakat
 • Quicksilver impot ruha nagykereskedés
 • Rebook használt ruha nagyker
 • Tommy impot ruha lerakat
 • Wrangler használt ruha nagykereskedés

Cerere ofertă

Puteți solicita oferte de la noi dând click pe butonul de Cerere ofertă, și complectând formularul. În curând un angajat al firmei noastre va lua legătura cu Dvs.!