Despre noi
Suntem o firmă care se ocupă cu comercializarea en-gros a hainelor second hand importate din Canada. Fiecare balot de haine are 20, 30 sau 45 de kilograme împărțit în mai multe varietăți. Primim regulat marfă nouă, așadar, dacă sunteți interesați contactați-ne cât mai repede. Totodată ne ocupăm și cu distribuția mărfurilor. La fiecare două săptămâni facem livrări în anumite regiuni ale țării.

Citeste in continuare...
Idei și sfaturi
Ca proprietar al unei afaceri cu haine second-hand, trebuie să fiți foarte atenți, pînă la cele mai mici detalii, ca să realizați profit. Firma Mozart, distribuitor en-gros de haine second-hand, este activ de 18 ani în România, fiind în contact cu sute de parteneri și clienți. Astfel putem afirma, că știm exact cum poate fi profitabil un magazin de haine second-hand.

Criteriile cele mai importante le găsiți aici! 

Galerie
Recenzii

Pantelimon Dumitru ( Comanesti)

Ma ocup de Second Hand din 1998, si am avut de a face cu o gramada de furnizori. Din 2005 i-am gasit pe baietii de la Mozart si mi-a placut de ei ca sunt seriosi si sinceri. Sunt selectivi si isi dau interesul sa aduca o marfa vandabila la un pret convenabil. Sper ca relatia cu ei sa tina mereu. Cand au fost probleme cu calitatea marfii le-am putut rezolva profitabil de ambele parti. Cred ca o parte a reusitei lor se datoreaza si colectivului prietenos si amiabil.

S.C.REDSKY INVESTMENT SRL(Marin Stan, Gi...

Haine Second Hand Mozart,reprezinta firma care are ca principiu de functionare: profesionalism in satisfacerea clientilor sai si calitatea deosebita a hainelor comercializate. Colaborez cu aceasta firma de aproximativ un an de zile si pot spune ca afacerea mea merge foarte bine. Reprezentantii acestei firme sunt foarte amabili si de foarte multe ori am beneficiat de sfaturi in privinta magazinului pe care il detin, ajutandu-ma foarte mult. Doresc sa le multumesc pentru sfaturile primite si sper intr-o colaborare de lunga durata. Cu mult respect, S.C.REDSKY INVESTMENT SRL.

Bughiu Mircea ( Timisoara )

Sunt foarte multumit , marfa se vinde bine . Primesc explicatii referitoare la marfa, care ma ajuta mult . Colaborarea mea cu firma Mozart dureaza de cativa ani si va contiua inca multi ani . Felicitari Mozart !

Gaigar Greta ( Zalau )

Cand am deschis magazininul am cumparat marfa de la Mozart , si de atunci numai de acolo ma aprovizionez . Asta a fost in septembrie 2013 si acum in ianuarie 2015 am deschis al doilea magazin .Hainele le calc cu grija , care necesita le spal .Sunt foarte frumoase , moderne si de buna caliatate.

Lupsa Anisoara ( Baia Mare, Maramures )

Raport, pret/ calitate foarte multumita ! Asa Da !

Tomodan Claudia ( Felix, Bihor )

Sunt foarte multumita de marfa si de colaborarea cu firma Mozart !

Nasul Srl ( Zalau )

Sunt multumita de marfa , toate sunt frumoase , colorate . Daca intrebam de marfa ni se explica tot si foarte corect.

Biblos Srl ( Ghzayel Ramona, Craiova):

Firma Mozart are marfa mai buna decat alte depozite second-hand! Preturile sunt convenabile iar livrarea se face prompt, prin curier!

Eldora Mod Srl (Teodora Glodeanu, Tulcea...

Societatea noastra SC.Eldora Mod.SRL recomanda cu incredere societatea SC.Mozart com.SRL pentru ca este o firma foarte serioasa, prompta, cu o imagine proprie care o individualizeaza fata de concurentii sai. Sunt seriosi, corecti, ceea ce in ziua de azi este o mare calitate si are o diversitate de produse pentru o diversitate de gusturi la cele mai accesibile preturi. Suntem multumiti de colaborarea cu reprezentantul societatii, d-ul Janos.

New Onix Srl ( Savonea Mihaela, Alba Iul...

Am ramas placut impresionata de multitudinea produselor pe care le oferiti, precum si de amabilitatea personalului acestui depozit! Aici puteti gasi o gama variata de produse, pe gustul fiecarui client, de foarta buna calitate, care iti va mari substantial venitul. Cu siguranta vom avea o relatie de durata si prospera cu depozitul dumneavoastra!

0123456789
Scrieți opinia Dvs.!
Mărcile cele mai des întâlnite sunt:
 • Adidas impot ruha lerakat
 • Armani használt ruha nagykereskedés
 • Boss impot ruha nagyker
 • Gap használt ruha lerakat
 • George impot ruha nagykereskedés
 • Guess használt ruha nagyker
 • Leecooper impot ruha lerakat
 • Levis használt ruha nagykereskedés
 • Marcpolo impot ruha nagyker
 • Nike használt ruha lerakat
 • Quicksilver impot ruha nagykereskedés
 • Rebook használt ruha nagyker
 • Tommy impot ruha lerakat
 • Wrangler használt ruha nagykereskedés
MOZART COM SRL
Vizitați-ne!
Tg. Mureș, str. Depozitelor 30
Orar: L-V 9:00-17:00
Sunați-ne acum!
Depozit: 0722-973014
Call centre: 0799-781387

Scrieți-ne!
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Dați like pe pagina noastră de Facebook pentru a afla din timp toate promoțiile și noutățile noastre!

Cerere ofertă

Puteți solicita oferte de la noi dând click pe butonul de Cerere ofertă, și complectând formularul. În curând un angajat al firmei noastre va lua legătura cu Dvs.!

Newsletter

Doriți să aflați în timp util despre reducerile noastre și marfa nouă? Nu trebuie să faceți altceva, decât să ne comunicați adresa de e-mail și să dați click pe butonul Abonare!