Menu

First in second ... MOZART ... art in clothes.
Loading
http://www.secondhand-extra.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/mozart-FBbanner-secondhand-extra_1-rogk-is-106.pnglink
http://www.secondhand-extra.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/mozart-banner-secondhand-extra2-rogk-is-106.pnglink
http://www.secondhand-extra.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/mozart-banner-secondhand-extra3-rogk-is-106.pnglink
«
»
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Cart
A+ A A-
Despre noi
Suntem o firmă care se ocupă cu comercializarea en-gros a hainelor second hand importate din Canada. Fiecare balot de haine are 20, 30 sau 45 de kilograme împărțit în mai multe varietăți. Primim regulat marfă nouă, așadar, dacă sunteți interesați contactați-ne cât mai repede. Totodată ne ocupăm și cu distribuția mărfurilor. La fiecare două săptămâni facem livrări în anumite regiuni ale țării.

Citeste in continuare...
Idei și sfaturi
Ca proprietar al unei afaceri cu haine second-hand, trebuie să fiți foarte atenți, pînă la cele mai mici detalii, ca să realizați profit. Firma Mozart, distribuitor en-gros de haine second-hand, este activ de 18 ani în România, fiind în contact cu sute de parteneri și clienți. Astfel putem afirma, că știm exact cum poate fi profitabil un magazin de haine second-hand.

Criteriile cele mai importante le găsiți aici! 
 
 
Recenzii
Oty Serv S.r.l. (Botoșani)
"Noi considerăm firma Mozart ca fiind un partener serios, îi știm de multă vreme. Majoritatea mărfurilor mele le iau de la ei, pentru că au haine de calitate în care pot avea încredere. Pe vremuri singura mea problemă era distanța, dar mai nou oferă și servicii de curierat. O echipă corectă!"
Alexiana S.r.l. (Tărgoviște)
"Cunosc firma de mult, și am cumpărat de multe ori de la ei în de a lungul anilor. Sunt satisfăcut de calitatea mărfurilor și până în ziua de azi mă întorc la ei."
Pavel Gabriela Î.i. (Roman)
"De la această firmă îmi cumpăr multe sortimente de haine. Vânzătorii sunt corecți și mă lasă să-mi aleg balotul după preferință."
Dollis Hill S.r.l. (Satu Mare)
"Sunt satisfăcut de hainele oferite. Din păcate unele produse de sezon se epuizează rapid, și atunci mă duc la alte firme și de multe ori sunt dezamăgit de ei. Mai multe firme vând haine importate din Canada, dar după ani de experiență pot afirma că firma Mozart oferă haine second-hand en-gros de cea mai bună calitate la un preț accesibil."
PAP LORANT PFA.
De multa vreme lucrez cu firma MOZART, care este o firma corecta si de incredere. Ma bucur ca marfa este si livrata. Sunt satisfacut cu agentul din zona si deasemenea cu produsele lor.

Eldora Mod Srl (Teodora Glodeanu, Tulcea)
Societatea noastra  SC.Eldora Mod.SRL recomanda cu incredere societatea SC.Mozart com.SRL pentru ca este o firma foarte  serioasa, prompta, cu o imagine proprie care o individualizeaza fata de concurentii sai. Sunt seriosi, corecti, ceea ce in ziua de azi este o mare calitate si are o diversitate de produse pentru o diversitate de gusturi la cele mai accesibile preturi. Suntem multumiti de colaborarea cu reprezentantul societatii, d-ul Janos.

Biblos Srl ( Ghzayel Ramona, Craiova):
Firma Mozart are marfa mai buna decat alte depozite second-hand! Preturile sunt convenabile iar livrarea se face prompt, prin curier!

Tomodan Claudia ( Felix, Bihor )
Sunt foarte multumita de marfa si de colaborarea cu firma Mozart !
Gaigar Greta ( Zalau )
Cand am deschis magazininul am cumparat marfa de la Mozart , si de atunci numai de acolo ma aprovizionez  . Asta a fost in septembrie 2013  si acum in ianuarie 2015 am deschis al doilea magazin .Hainele le calc cu grija , care necesita le spal .Sunt foarte frumoase , moderne si de buna caliatate.
Bughiu Mircea ( Timisoara )
Sunt foarte multumit , marfa se vinde bine . Primesc explicatii referitoare la marfa, care ma ajuta mult . Colaborarea mea cu firma Mozart dureaza de cativa ani si va contiua inca multi ani . Felicitari Mozart !
S.C.REDSKY INVESTMENT SRL(Marin Stan, Giurgiu)
Haine Second Hand Mozart,reprezinta firma care are ca principiu de functionare: profesionalism in satisfacerea clientilor sai si calitatea deosebita a hainelor comercializate. Colaborez cu aceasta firma de aproximativ un an de zile si pot spune ca afacerea mea merge foarte bine. Reprezentantii acestei firme sunt foarte amabili si de foarte multe ori am beneficiat de sfaturi in privinta magazinului pe care il detin, ajutandu-ma foarte mult. Doresc sa le multumesc pentru sfaturile primite si sper intr-o colaborare de lunga durata. Cu mult respect, S.C.REDSKY INVESTMENT SRL.
Pantelimon Dumitru ( Comanesti)
Ma ocup de Second Hand din 1998, si am avut de a face cu o gramada de furnizori. Din 2005 i-am gasit pe baietii de la Mozart si mi-a placut de ei ca sunt seriosi si sinceri. Sunt selectivi si isi dau interesul sa aduca o marfa vandabila la un pret convenabil. Sper ca relatia cu ei sa tina mereu. Cand au fost probleme cu calitatea marfii le-am putut rezolva profitabil de ambele parti. Cred ca o parte a reusitei lor se datoreaza si colectivului prietenos si amiabil.

  Scrieți opinia Dvs.!
   
  Mărcile cele mai des întâlnite sunt:
  • Adidas impot ruha lerakat
  • Armani használt ruha nagykereskedés
  • Boss impot ruha nagyker
  • Gap használt ruha lerakat
  • George impot ruha nagykereskedés
  • Guess használt ruha nagyker
  • Leecooper impot ruha lerakat
  • Levis használt ruha nagykereskedés
  • Marcpolo impot ruha nagyker
  • Nike használt ruha lerakat
  • Quicksilver impot ruha nagykereskedés
  • Rebook használt ruha nagyker
  • Tommy impot ruha lerakat
  • Wrangler használt ruha nagykereskedés

  Cerere ofertă

  Puteți solicita oferte de la noi dând click pe butonul de Cerere ofertă, și complectând formularul. În curând un angajat al firmei noastre va lua legătura cu Dvs.!