Despre noi
Suntem o firmă care se ocupă cu comercializarea en-gros a hainelor second hand importate din Canada. Fiecare balot de haine are 20, 30 sau 45 de kilograme împărțit în mai multe varietăți. Primim regular marfă nouă, așadar, dacă sunteți interesați contactați-ne cât mai repede. Totodată ne ocupăm și cu distribuția mărfurilor. La fiecare două săptămâni facem livrări în anumite regiuni ale țării.

Citeste in continuare...
Idei și sfaturi
Ca proprietar al unei afaceri cu haine second-hand, trebuie să fiți foarte atenți, pînă la cele mai mici detalii, ca să realizați profit. Firma Mozart, distribuitor en-gros de haine second-hand, este activ de 18 ani în România, fiind în contact cu sute de parteneri și clienți. Astfel putem afirma, că știm exact cum poate fi profitabil un magazin de haine second-hand.

Criteriile cele mai importante le găsiți aici! 

Galerie
Recenzii

Cere catalogul nostru gratuit prin poștă...

id date time Nume, nume firmă Adresa Nr. telefon E-mail Observații Cere catalogul nostru gratuit prin email id date time Nume, nume firmă Adresa Nr. telefon E-mail

Ingyenes katalógus rendelés postán

id date time Név, cégnév Cím Telefonszám E-mail Megjegyzések Ingyenes katalógus kérés emailben id date time Név, cégnév Cím Telefonszám E-mail

Dollis Hill S.r.l. (Satu Mare)

"Sunt satisfăcut de hainele oferite. Din păcate unele produse de sezon se epuizează rapid, și atunci mă duc la alte firme și de multe ori sunt dezamăgit de ei. Mai multe firme vând haine importate din Canada, dar după ani de experiență pot afirma că firma Mozart oferă haine second-hand en-gros de cea mai bună calitate la un preț accesibil."

Pavel Gabriela Î.i. (Roman)

"De la această firmă îmi cumpăr multe sortimente de haine. Vânzătorii sunt corecți și mă lasă să-mi aleg balotul după preferință."

Alexiana S.r.l. (Tărgoviște)

"Cunosc firma de mult, și am cumpărat de multe ori de la ei în de a lungul anilor. Sunt satisfăcut de calitatea mărfurilor și până în ziua de azi mă întorc la ei."

Oty Serv S.r.l. (Botoșani)

"Noi considerăm firma Mozart ca fiind un partener serios, îi știm de multă vreme. Majoritatea mărfurilor mele le iau de la ei, pentru că au haine de calitate în care pot avea încredere. Pe vremuri singura mea problemă era distanța, dar mai nou oferă și servicii de curierat. O echipă corectă!"

012345
Scrieți opinia Dvs.!
Mărcile cele mai des întâlnite sunt:
 • Adidas impot ruha lerakat
 • Armani használt ruha nagykereskedés
 • Boss impot ruha nagyker
 • Gap használt ruha lerakat
 • George impot ruha nagykereskedés
 • Guess használt ruha nagyker
 • Leecooper impot ruha lerakat
 • Levis használt ruha nagykereskedés
 • Marcpolo impot ruha nagyker
 • Nike használt ruha lerakat
 • Quicksilver impot ruha nagykereskedés
 • Rebook használt ruha nagyker
 • Tommy impot ruha lerakat
 • Wrangler használt ruha nagykereskedés
MOZART COM SRL
Vizitați-ne!
Tg. Mureș, str. Depozitelor 30
Orar: L-V 9:00-17:00
Sunați-ne acum!
0722-973014
Scrieți-ne!
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.Dați like pe pagina noastră de Facebook pentru a afla din timp toate promoțiile și noutățile noastre!

Cerere ofertă

Puteți solicita oferte de la noi dând click pe butonul de Cerere ofertă, și complectând formularul. În curând un angajat al firmei noastre va lua legătura cu Dvs.!

Newsletter

Doriți să aflați în timp util despre reducerile noastre și marfa nouă? Nu trebuie să faceți altceva, decât să ne comunicați adresa de e-mail și să dați click pe butonul Abonare!