Menu

First in second ... MOZART ... art in clothes.
Loading
http://www.secondhand-extra.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/17osziSliderVeglegesgk-is-106.pnglink
http://www.secondhand-extra.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/Kata_1gk-is-106.jpglink
http://www.secondhand-extra.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/mozart-banner-secondhand-extra3-rogk-is-106.pnglink
«
»
 1. 1
 2. 3
 3. 4
Cart
A+ A A-
Despre noi
Mozart comercializează en-gros haine second-hand, importate din Canada. Baloții cântăresc 20, 30 respectiv 45kg, fiind împărțiți în mai multe varietăți. Primim regulat marfă nouă și vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre marfa comercializată. Livrarea mărfii comandate de la Mozart este gratuită pe întreg teritoriul țării.

Citeste in continuare...
Idei și sfaturi
Ca proprietar al unei afaceri cu haine second-hand, trebuie să implementați anumite strategii de vânzare pentru a avea parte de o creștere considerabilă a profitului. Firma Mozart are o experiență de 20 ani pe piața din România, fiind în contact cu sute de parteneri și magazine de haine second hand, asemănătoare cu cea pe care o aveți dumneavoastră.

Criteriile cele mai importante le găsiți aici! 
 
 
Recenzii
Oty Serv S.r.l. (Botoșani)
"Noi considerăm firma Mozart ca fiind un partener serios, îi știm de multă vreme. Majoritatea mărfurilor mele le iau de la ei, pentru că au haine de calitate în care pot avea încredere. Pe vremuri singura mea problemă era distanța, dar mai nou oferă și servicii de curierat. O echipă corectă!"
Bilegan Adelina Pfa (Bistrita)
Ma numesc Bilegan Adelina, locuiesc in Bistrita si de curand am inceput sa colaborez cu firma dumneavoastra, respectiv cu domnul Santa Janos si tin sa precizez ca sunt foarte multumita de produsele dumneavoastra si sper sa avem o lunga si fructoasa colaborare pe viitor.

Pe langa faptul ca ne aprozionati cu marfa de calitate, aveti si amabilitatea de a ne oferi multe sfaturi utile in domeniul vanzarilor second-hand.

Am fost foarte multumiti si de promptitudinea cu care ne-ati raspuns la comenzi.

Va multumim!

Eldora Mod Srl (Teodora Glodeanu, Tulcea)
Societatea noastra  SC.Eldora Mod.SRL recomanda cu incredere societatea SC.Mozart com.SRL pentru ca este o firma foarte  serioasa, prompta, cu o imagine proprie care o individualizeaza fata de concurentii sai. Sunt seriosi, corecti, ceea ce in ziua de azi este o mare calitate si are o diversitate de produse pentru o diversitate de gusturi la cele mai accesibile preturi. Suntem multumiti de colaborarea cu reprezentantul societatii, d-ul Janos.

Gyarmati Izabella, Târgu-Mureș
"Mozart are marfă scumpă, dar de foarte bună calitate. Sunt foarte bucuroasă că am început să comercializez aceste produse, pentru că sunt mult mai profitabile pentru afacerea mea. Astfel, nu trebuie să concurez cu alte magazine, care vând haine ieftine. În zonă magazinul meu este una dintre cele mai scumpe, dar acest lucru pe mine nu mă deranjează, ba din contră mă face să mă simt mândră. Prin urmare și clienții mei pun accent pe calitate și nu pe preț, căutând mereu îmbrăcăminte frumoasă. Comercializarea hainelor de calitate superioară, la un preț mare, fără reduceri și promoții a fost cea mai bună decizie." - Gyarmati Izabella, Târgu-Mureș

  Scrieți opinia Dvs.!
   
  Mărcile cele mai des întâlnite sunt:
  • Adidas impot ruha lerakat
  • Armani használt ruha nagykereskedés
  • Boss impot ruha nagyker
  • Gap használt ruha lerakat
  • George impot ruha nagykereskedés
  • Guess használt ruha nagyker
  • Leecooper impot ruha lerakat
  • Levis használt ruha nagykereskedés
  • Marcpolo impot ruha nagyker
  • Nike használt ruha lerakat
  • Quicksilver impot ruha nagykereskedés
  • Rebook használt ruha nagyker
  • Tommy impot ruha lerakat
  • Wrangler használt ruha nagykereskedés

  Cerere ofertă

  Puteți solicita oferte de la noi dând click pe butonul de Cerere ofertă, și complectând formularul. În curând un angajat al firmei noastre va lua legătura cu Dvs.!