Despre noi
Suntem o firmă care se ocupă cu comercializarea en-gros a hainelor second hand importate din Canada. Fiecare balot de haine are 20, 30 sau 45 de kilograme împărțit în mai multe varietăți. Primim regular marfă nouă, așadar, dacă sunteți interesați contactați-ne cât mai repede. Totodată ne ocupăm și cu distribuția mărfurilor. La fiecare două săptămâni facem livrări în anumite regiuni ale țării.

Citeste in continuare...
Idei și sfaturi
Ca proprietar al unei afaceri cu haine second-hand, trebuie să fiți foarte atenți, pînă la cele mai mici detalii, ca să realizați profit. Firma Mozart, distribuitor en-gros de haine second-hand, este activ de 18 ani în România, fiind în contact cu sute de parteneri și clienți. Astfel putem afirma, că știm exact cum poate fi profitabil un magazin de haine second-hand.

Criteriile cele mai importante le găsiți aici! 

Galerie
Recenzii

Biblos Srl ( Ghzayel Ramona, Craiova):

Firma Mozart are marfa mai buna decat alte depozite second-hand! Preturile sunt convenabile iar livrarea se face prompt, prin curier!

Eldora Mod Srl (Teodora Glodeanu, Tulcea...

Societatea noastra SC.Eldora Mod.SRL recomanda cu incredere societatea SC.Mozart com.SRL pentru ca este o firma foarte serioasa, prompta, cu o imagine proprie care o individualizeaza fata de concurentii sai. Sunt seriosi, corecti, ceea ce in ziua de azi este o mare calitate si are o diversitate de produse pentru o diversitate de gusturi la cele mai accesibile preturi. Suntem multumiti de colaborarea cu reprezentantul societatii, d-ul Janos.

New Onix Srl ( Savonea Mihaela, Alba Iul...

Am ramas placut impresionata de multitudinea produselor pe care le oferiti, precum si de amabilitatea personalului acestui depozit! Aici puteti gasi o gama variata de produse, pe gustul fiecarui client, de foarta buna calitate, care iti va mari substantial venitul. Cu siguranta vom avea o relatie de durata si prospera cu depozitul dumneavoastra!

Bilegan Adelina Pfa (Bistrita)

Ma numesc Bilegan Adelina, locuiesc in Bistrita si de curand am inceput sa colaborez cu firma dumneavoastra, respectiv cu domnul Santa Janos si tin sa precizez ca sunt foarte multumita de produsele dumneavoastra si sper sa avem o lunga si fructoasa colaborare pe viitor. Pe langa faptul ca ne aprozionati cu marfa de calitate, aveti si amabilitatea de a ne oferi multe sfaturi utile in domeniul vanzarilor second-hand. Am fost foarte multumiti si de promptitudinea cu care ne-ati raspuns la comenzi. Va multumim!

PAP LORANT PFA.

De multa vreme lucrez cu firma MOZART, care este o firma corecta si de incredere. Ma bucur ca marfa este si livrata. Sunt satisfacut cu agentul din zona si deasemenea cu produsele lor.

Cere catalogul nostru gratuit prin poștă...

id date time Nume, nume firmă Adresa Nr. telefon E-mail Observații Cere catalogul nostru gratuit prin email id date time Nume, nume firmă Adresa Nr. telefon E-mail

Ingyenes katalógus rendelés postán

id date time Név, cégnév Cím Telefonszám E-mail Megjegyzések Ingyenes katalógus kérés emailben id date time Név, cégnév Cím Telefonszám E-mail

Dollis Hill S.r.l. (Satu Mare)

"Sunt satisfăcut de hainele oferite. Din păcate unele produse de sezon se epuizează rapid, și atunci mă duc la alte firme și de multe ori sunt dezamăgit de ei. Mai multe firme vând haine importate din Canada, dar după ani de experiență pot afirma că firma Mozart oferă haine second-hand en-gros de cea mai bună calitate la un preț accesibil."

Pavel Gabriela Î.i. (Roman)

"De la această firmă îmi cumpăr multe sortimente de haine. Vânzătorii sunt corecți și mă lasă să-mi aleg balotul după preferință."

Alexiana S.r.l. (Tărgoviște)

"Cunosc firma de mult, și am cumpărat de multe ori de la ei în de a lungul anilor. Sunt satisfăcut de calitatea mărfurilor și până în ziua de azi mă întorc la ei."

0123456789
Scrieți opinia Dvs.!
Mărcile cele mai des întâlnite sunt:
 • Adidas impot ruha lerakat
 • Armani használt ruha nagykereskedés
 • Boss impot ruha nagyker
 • Gap használt ruha lerakat
 • George impot ruha nagykereskedés
 • Guess használt ruha nagyker
 • Leecooper impot ruha lerakat
 • Levis használt ruha nagykereskedés
 • Marcpolo impot ruha nagyker
 • Nike használt ruha lerakat
 • Quicksilver impot ruha nagykereskedés
 • Rebook használt ruha nagyker
 • Tommy impot ruha lerakat
 • Wrangler használt ruha nagykereskedés
MOZART COM SRL
Vizitați-ne!
Tg. Mureș, str. Depozitelor 30
Orar: L-V 9:00-17:00
Sunați-ne acum!
0722-973014
Scrieți-ne!
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


Dați like pe pagina noastră de Facebook pentru a afla din timp toate promoțiile și noutățile noastre!

Cerere ofertă

Puteți solicita oferte de la noi dând click pe butonul de Cerere ofertă, și complectând formularul. În curând un angajat al firmei noastre va lua legătura cu Dvs.!

Newsletter

Doriți să aflați în timp util despre reducerile noastre și marfa nouă? Nu trebuie să faceți altceva, decât să ne comunicați adresa de e-mail și să dați click pe butonul Abonare!