Menu

A Mozart ruhákkal többet keres!
Cart
A+ A A-

Gyakori kérdések

1. A préselés okoz-e maradandó károsodást a ruhákban?
A préselés nem okoz a termékekben károsodást. A gyürődés mosással,vasalással minden esetben kijön a ruhákból. Annyi esetenként előfordordulhat, hogyha a zippzáros ruha "rossz helyre kerül" préseléskor,  károsodhat. Jó hír,hogy a zippzár nagyrészt javítható.
    
2. A nyári polók túl vastag anyagból vannak.
A  márkás polók,mindig vastagabbak,mint a gyenge minőségü,olcsó polók. Ennek a  fő oka,hogy a polóknak igy van tartása,ami több évig is megmarad. Mivel jó minőségü polók anyaga nagyrészt pamutok,az olcsó vékony "egyszer használatosak" müszálasak. Ezért van az,hogy a jó minőségü, vastagabb polókban nyáron nem izzadunk annyíra, mint a vékony müszállasban.    

3. Vannak cégek akik ugyanugy Kanadából hozzák az árut és olcsóbbak mint önök. Ránézésre ugyanúgy néznek ki az Ő báláik is.
A termékek beszerzési árát az határozza meg elsősorban, hogy az adott cég milyen minőségü ruhákat etenged beleválogatni a bálákba Kanadai partnerének. Mivel a Mozart hosszú évek óta nagyon odafigyel a erre, csak a jó ruhákat engedjük belerakni a bálákba. Így a Kanadai partnerünknek sokkal több selejtje képződik,ezért magasabb áron adja az árut,mint amennyiért a gyengébb minőséget áruló versenytársaink hozzájutnak. Természetesen mivel emberek végzik a válogatást,előfordulhatnálunk is,hogy belekerül a bálákba néhány szakadt,pecsétes,vagy nem odavaló termék.Ez pár százaléknyi lehet egy bálában.
    
4. A jól fogyó árukból miért nem hoznak többet? Minden évben kevés van többfajta jól eladható termékükből is.
Ez egy gyakran visszatérő kérdés. Mivel a használtruhát nem gyártják,hanem válogatják abból az "alapanyagból" amiket a Kanadai emberek gyakorlatilag "megunnak",levetnek. Ezeket gyüjtik össze. Javasoljuk  már a szezon elején vásároljanak a nagyon kapós áruinkból! Értékesítőink tudnak segíteni abban,hogy melyek azok az adott szezonban. A Mozart például egész éven át gyüjti a nagyon jól eladható termékeket, hogy szezonra minél több legyen a raktárunkban.
    
5. Miért van,hogy egyes termékekből maximálnak, 1 vásárló nem tud több bálát vásárolni? Vagy csak akkor,ha veszünk hozzá egy Önök által C kategóriásnak minősített terméket?
A Mozart cég hosszabb távon gondolkodik az is ezt bizonyítja,hogy 2016-ban 20 éves fennállását ünnepelte a cég! Fő stratégiánk,hogy azok a vevőink,akik régóta vásárolnak tőlünk - vannak olyanok is akik 1996-tól partnereink - kapjanak a legjobb árukból. Az nem lenne korrekt velük szemben ha mindig azok jutnának hozzá a legjobb árukhoz,akik előbb érkeznek.
    
6. Miért nem nagyobb a nyári választékuk?    
Mivel termékeink Kanadából jönnek és ott rövid és nem túl meleg a nyár,ezért viszonylag szükös a nyári választékunk. A legjobb minőségü használt ruhák északi országokból jönnek , ezért ez  gyakorlatilag minden versenytársunk problémája. Javasoljuk,hogy már akár decemberben kezdjék el beszerezni a nyári árukat!
    
7. Már régóta gondolkodom,de eddig azért nem vásároltam Önöktől,mert gyüröttek a ruháik. Sokat kell még vele dolgoznom,amik ki tudom rakni az üzletembe?
Tényleg igaz,hogy van plusz munka a mi áruinkkal,de megtérül! Mosással, vasalással jelentősen értékesebbé tehetjük, extra nyereséget is el tudunk érni. Vannak olyan cégek,akik szépen összehajtogatva, nem gyürötten árulják a ruhákat, viszont azokhoz többszörös kg áron lehet hozzájutni hasonló minőséghez.
    
8. Mivel kicsi az üzletem, nagy a 45kg-os kiszerelés.
Önnek nem kell nagyobb mennyiséget megvennie, ha úgy látja, hogy az sok idő alatt fogyna el. Az is megoldás lehet, hogy más kereskedővel összefogva vásárolnak meg 45kg-os bálákat. Továbbá vannak olyan termékeink, amikből 30 kg-os kiszereléseket is árulunk. Így gyakrabban tudja a kínálatát frissíteni, jobban kedvelik majd a boltot, több lesz a forgalma. (Kisebb üzketek esetén.)
    
9. Hol csomagolják az árut,Kanadában vagy itt Romániában?
A termékeket Kanadában csomagolják és pántolják készre a bálákat. Itt Romániában semmiféle átcsomagolás nem történik. 
    
10. Már régóta gondolkodom,hogy vásárolnék Önöktől. Csak félek, mivel nem látok bele a bálába, és nem akarok rá fázni.
Teljesen megértjük Önt. A Mozart cég hosszabb távon gondolkodik az is ezt bizonyítja,hogy 2016-ban 20 éves fennállását ünnepelte vállalkozásunk! Érdemes értékesítőinkkel beszélni, Ők már tapasztaltak,egész jól el tudják mondani, az adott bálák tartalmát. Továbbá érdemes like-olni Facebook oldalunkat,ellátogatni weboldalunkra. Sok hasznos információ és vevővélemények is vannak fent. Azt javasoljuk,hogy többféle terméket próbáljon ki,ne egy termékből itélje meg termékeink minőségét.

11. Hirdetik, hogy Önök kiszállítják,vagy elküldik gyorspostával az árut. Én eddig mindig a nagykertől személyesen vásároltam, de Önök messze vannak.
Ezzel időt és költséget is megtakarít. Nem kell azért elmennie a boltból vagy nyitvatartás után autóznia, hogy árut szerezzen be. Ráadásul így az autózásra se kell költenie. A költség és idő megtakarítást fordíthatja másra, jobban tud koncentrálni a vevőire, illetve több szabad ideje lesz, amit a családjával tölthet.

12. Önök csak nagykereskedők,vagy vannak kiskereskedelmi üzleteik is?
A Mozart csak nagykereskedés, ezért Ön biztos lehet benne, hogy nem visszük el a vásárlóit, valamint hogy a bálákba nem nyulunk bele. Ön biztonságban, megbízható szállítóval tud dolgozni. Így a jó minőségű termékeket jó áron, egészséges profittal tudja tovább adni. Így több bevételre számíthat.
Többek között ezekkel a márkákkal találkozhat:
 • haine import Adidas
 • haine second hand en gros Armani
 • depozit haine import Boss
 • depozit haine second-hand en gros Gap
 • inbracaminte import George
 • inbracaminte second hand en gro Guess
 • depozit inbracaminte import Leecooper
 • haine en gros Levis
 • haine second hand import Marcpolo
 • depozit haine en gros Nike
 • depozit haine second-hand import Quicksilver
 • inbracaminte en gros Rebook
 • inbracaminte second hand import Tommy
 • depozit inbracaminte en gros Wrangler

Ajánlatkérés

Küldje el nekünk az ajánlatkérését! Ehhez kattintson az Ajánlatkérés gombra! Majd töltse ki az ajánlatkérő lapunkat! Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!