Menu

A Mozart ruhákkal többet keres!
Loading
http://www.secondhand-extra.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/web_coverOszgk-is-106.jpglink
http://www.secondhand-extra.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/Kata_1gk-is-106.jpglink
http://www.secondhand-extra.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/mozart-banner-secondhand-extra3-rogk-is-106.pnglink
«
»
 1. 2
 2. 6
 3. 7
Cart
A+ A A-
Rólunk

Köszöntjük cégünk, a Mozart Használtruha Nagykereskedés weboldalán!

Cégünk, a Mozart Használtruha Nagykereskedés
1996-ban kezdte el működését Romániában, Marosvásárhelyen. A kezdetek óta ugyanezzel a profillal, kanadai használt ruha nagykereskedéssel foglalkozunk. Kanadát azért választottuk, mert ez az egyik leggazdagabb régió a világon, így a ruhákat az ottani lakosok gyorsan cserélik (nem hordják rongyosra) és márkás kelméket hordanak.


Folytatás...
Tippek

Sok-sok fontos részletre kell odafigyelnie egy használtruha üzlet tulajdonosnak ahhoz, hogy jól működjön az üzlete. A Mozart használtruha nagykereskedés immár 20 éve van a román piacon, több száz kiskereskedő viszonteladóval rendelkezünk, így pontosan tudjuk, hogy miképp lehet sikeres egy használtruhákat árusító üzlet!

A legfontosabb kritériumokat pontokba szedtük!
Kattintson ide a letöltéshez!

 
 
Visszajelzések
Gyarmati Izabella, Târgu-Mureș
"Mozart are marfă scumpă, dar de foarte bună calitate. Sunt foarte bucuroasă că am început să comercializez aceste produse, pentru că sunt mult mai profitabile pentru afacerea mea. Astfel, nu trebuie să concurez cu alte magazine, care vând haine ieftine. În zonă magazinul meu este una dintre cele mai scumpe, dar acest lucru pe mine nu mă deranjează, ba din contră mă face să mă simt mândră. Prin urmare și clienții mei pun accent pe calitate și nu pe preț, căutând mereu îmbrăcăminte frumoasă. Comercializarea hainelor de calitate superioară, la un preț mare, fără reduceri și promoții a fost cea mai bună decizie." - Gyarmati Izabella, Târgu-Mureș
De când cumpăr de la Mozart, cifra mea de afaceri a crescut considerabil.
„Cumpăr produsele Mozart de mai mulți ani și pot spune că vând destul de bine majoritatea hainelor. De când cumpăr de la Mozart, cifra mea de afaceri a crescut considerabil. Există multe produse, cum ar fi treningurile, pe care nu le găsesc la alte depozite en-gros. Dezavantajul este că hainele sunt mai, șifonate și trebuie călcate. Eu folosesc o stație de călcat, cu ajutorul căruia pot călca foarte repede toate hainele!” - Vigh Irén
Primesc baloții cu haine așa cum au fost împachetate în Canada
„Îmi place să lucrez cu Mozart și îmi place că livrează marfa în mod gratuit la. Nu se ating de baloți, nu sortează marfa aici. Le primesc așa cum au fost împachetate în Canada. Sunt corecți, și își țin promisiunile făcute clienților. Eu consider că este una dintre cele mai serioase companii de pe piață. Au început activitatea cu mai mult de 20 de ani în urmă și am fost una dintre primii lor clienți!” Ibi Sava
Termeni și condiții
 

Prin accesarea acestui website, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles si acceptat urmatorii termene si conditiile de utilizare.

În cazul in care utilizatorul nu doreste sa accepte prezentele termene si conditii, inclusiv modificarile/completarile acestora, trebuie sa inceteze sa mai foloseasca websiteul.

Acest website apartine

In lipsa unor precizari specifice pentru un continut anume (imagine, text sau alt continut media), toate drepturile asupra continutului afisat pe acest site apartine

si este interzisa reproducerea, preluarea, distribuirea sau utilizarea oricarei informatii sau material fara acordul prealabil, in scris, din partea

Toate drepturile de utilizare asupra informatiilor si materialelor disponibile apartin MDP Business Consult S.R.L.

Utilizatorul acestui site este pe deplin raspunzator de respectarea tuturor legilor si actelor legislative/normative in vigoare, si se obliga sa nu utilizeze nici un fel de sistem/aplicatie sau procedura care ar afecta functionarea normala a site-ului nostru, sau de a obtine informatii la care nu are access in mod normal.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii acestui website au urmatoarele drepturi:

Dreptul de a nu fi de acord cu aceste termene si conditii, caz in care sunt obligati sa inceteze utilizarea acestui website.

Dreptul de a fi informat asupra datelor sale detinute de catre acest website

Dreptul de a solicita stergerea sau actualizarea datelor, daca ele sunt eronate. Datele care vor trebui pastrate din cauza legislatiei in vigoare nu vor putea fi sterse.

Dreptul de a se opune anumitor prelucrari (comunicare comerciala, newsletter) sau de retragere a consimtamantului pentru anumite prelucrari.

Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre sine;

Dreptul de a solicita trimiterea datelor sale personale către sine sau către un alt operator;

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa: Barabás István la adresa de e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. sau telefonic la numerele: 0734-890 027

Se va incerca rezolvarea oricarei dispute in legatura cu utilizarea Platformelor on-line si/sau a Aplicatiei si/sau Contractul mai intai pe cale amiabila. In cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi definitiv solutionata de instanta romana competenta.

Consumatorii nu pot renunta la drepturile lor conferite de lege. Orice clauze contractuale care inlatura sau limiteaza drepturile conferite de lege consumatorilor nu vor produce efecte cu privire la acestia.

Totodata, utilizatorii au dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter personal sau altor autoritati in cazul in care considera ca trebuie sa isi apere oricare din drepturile garantate de legislatia in vigoare sau de noul regulament GDPR.

Toate disputele, medierile vor fi guvernate de legea romana.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor personale este efectuata atat in scopul furnizarii Serviciului cat si in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin curier, posta, e-mail, telefon, fax sau alte mijloace, realizarea de rapoarte statistice, in scopul prevenirii/depistarii fraudelor etc.

Datele furnizate pentru utilizarea Serviciului sunt strict confidentiale, fiind utilizate exclusiv in cadrul executarii relatiei contractuale dintre abonati si MDP Business ConsultR.L. nefiind transmise catre terte persoane datele si informatiile colectate.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.

Pentru utilizarea contului si a parolei personale intreaga responsabilitate le revine abonatilor , MDP Business Consult S.R.L. fiind exonerata de orice raspundere cu privire la confidentialitatea acestor date. Prin inregistrare abonatilor le revine obligatia de a furniza in mod corect si complet datele solicitate.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentrru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii MDP Business Consult S.R.L. beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei; toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata MDP Business Consult S.R.L.la sediul adresa de mail mentionata la rubrica de contact.

Excluderi

Societatea nu isi asuma nici o responsabilitate legala, paguba adusa in urma utilizarii acestui website si a informatiilor disponibile in cadrul lui, precum nici a unor defectiuni tehnice, virusi sau alte sisteme care afecteaza utilizatorul in orice fel.

Societatea nu isi asuma respnsabilitati contractuale pentru informatiile disponibile pe site, si desi face tot posibilul pentru respectarea exactitatii informatiilor prezentate, nu isi asuma nici o obligatie in cazul in care informatiile nu sunt corecte.

Utilizatorul intelege faptul ca furnizarea Serviciilor poate fi modificata/incetata si intelege ca Prestatorul nu este raspunzator pentru aceasta.

Soceitatea nu isi asuma raspunderea pentru intreruperi ale functionarii siteului

Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic prezentele Termene si Conditii.

Termene si conditii generale privind serviciile comerciale oferite

Acești termeni și condiții generale ale activității comerciale (denumiti în continuare ,,Termeni și Condiții) vor reglementa relațiile dintre compania Societate ca o parte și Cumpărător/Utilizator care achiziționează produsele Societății (denumita în continuare ,,BENEFICIAR,,) ca cealaltă parte contractantă.

Părțile contractante pot întocmi prevederi speciale, diferite de cele din Termene și Condiții Generale, doar în scris, prin semnarea unui Contract de Vânzare-Cumpărare. În cazul în care există discrepanțe între Termeni și Condiții Generale ale Contractului și prevederile sale speciale, prevederile speciale din Contractul de Vânzare-Cumpărare vor avea prioritate.

Pentru toate relațiile mutuale dintre Societate și Beneficiar care nu sunt reglementate în mod special de acești Termene și Condiții Generale, se vor aplica în conformitate toate reglementările actuale ale legilor din Romania.

DEFINIREA TERMENILOR:

Beneficiar – se referă la persoana fizica/juridică romana sau straina care isi manifesta acordul de a achiziționa produse de la Societate in limitele prezvazute de prezentii Termene și Condiții Generale si eventual al prevederilor speciale agreate de parti din Contractele de Vânzare-Cumpărare;

Furnizor/Vânzător – se referă la Societate

Comandă și vânzare

- Mozart se ocupă numai de comerţul en-gros, nu avem magazin de desfacere, la sediul firmei nu se desfac baloţii și nu se sortează. Produsele comercializate sunt sortate pe articole, ambalate și sigilate în Canada, în baloți de 30 kg și 45 kg. Hainele sunt spălate, igienizate și presate în baloți astfel corespund normelor în vigoare.

- Marfa nu este desfăcută, decât de către client, după livrare.

- Asigurăm transportul GRATUIT al mărfii, pe teritoriul României.

- Reclamațiile privind marfa livrată se pot efectua telefonic sau prin e-mail în termen de o săptămână de la livrare

Prețuri

- Toate prețurile sunt exprimate în LEI și includ TVA

- Prețurile produselor se pot ajusta periodic în funcție de cursul de schimb al monedei Euro

- Prețurile și ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil

- Lista de preț actualizată se poate descărca de pe pagina noastră de web:

- Ne rezervăm dreptul de schimba prețurile ori de câte ori este necesar.

Comandă și plata

- Comanda nu se procesează până când nu avem confirmarea telefonică și confirmarea plății

- Comanda de marfa se face telefonic, sau pe mail și se confirmă telefonic.

-Orice comandă plasată se va executa în termen de 72 de ore , făcând excepție sărbătorile legale, sâmbăta și duminica .

- Plata se poate face în numerar la cumpărare de la sediul firmei, la livrare sau prin Ordin de plată

Forța majoră

Cu titlu de exemplu, fara a fi limitativ prevazute mai jos, cazurile de forta majora pot fi : forța majoră, explozie, inundație, furtună, incendiu sau accident; război sau amenințare cu război, sabotaj, răscoale, războaie civile sau greve; legi, restricții, prevederi, interdicții sau măsuri de orice tip care sunt de competența statului, parlamentului sau autorităților locale; reglementări pentru import și export sau interdicție; greve, întreruperi ale lucrului sau alte acțiuni de muncă sau dispute în activitatea comercială (fie că aceasta implică angajații Companiei fie o terță parte); dificultăți în achiziționarea de materii prime, forță de muncă, combustibili, piese de schimb sau aparate; întreruperile de curent sau defecțiunile aparatului.

În caz de forță majoră, intervalul convenit pentru execuție nu se va aplica pe întreaga durată a evenimentului de forță majoră ci pe durata consecințelor acesteia care împiedică îndeplinirea obligațiilor contractuale. Partea contractantă pentru care există forța majoră va lua toate măsurile pentru a rectifica sau reduce consecințele cazului de forță majoră, precum și micșorarea posibilelor daune pe care cealaltă Parte Contractantă le poate suporta din cauza evenimentului și va informa cealaltă Parte Contractantă despre caz.

MODIFICAREA DETALIILOR ȘI NOTIFICĂRI

Beneficiarul va notifica MDP în scris despre modificările aduse datelor de identificare ale persoanei fizice mentionate în prevederi speciale referitoare la identitate și adrese de domiciliu nu mai târziu de 7 (șapte) zile de la ziua în care a apărut modificarea .

Dacă Beneficiarul nu reușește să notifice MDP despre o modificare adusă datelor de identificare ale Beneficiarului indicate în prevederi speciale în intervalul stipulat prin Termeni și Condiții Generale, Beneficiarul consimte ca toate notificarile, informarile sa se faca in mod valabil la adresa mentionata in prevederi speciale initial.

CONFIDENȚIALITATEA

Părțile contractante vor păstra confidențiale și nu vor dezvălui, fără consimțământul prealabil în scris al celeilalte părți, persoanelor neautorizate sau unei terțe părți, informații despre sau în legătură cu desfasurarea programelor de fitness;

În plus, părțile contractante, de comun acord consimt ca fiecare parte contractantă să păstreze sub forma de secret comercial și confidențiale toate detaliile și informațiile despre activitate, structuri interne sau alte subiecte legate de cealaltă parte contractantă, sau persoane angajate ale MDP .

Obligația de a păstra secrete comerciale este permanentă .

Partea contractantă direct implicată va fi responsabilă pentru încălcarea obligației de a păstra secretele comerciale și pentru divulgarea datelor confidențiale .Încălcarea obligațiilor de mai sus de una dintre părțile contractante constituie un motiv întemeiat pentru rezilierea prevederilor speciale, împreună cu dreptul la despăgubire pentru daunele suportate.

Datele despre Beneficiar pot fi adunate, prelucrate, trimise sau altfel folosite pentru inițierea, conducerea, încheierea și susținerea Contractului încheiat cu Beneficiarul. Datele de contact ale Beneficiarului pot fi folosite și/sau prelucrate în scopuri promoționale fără consimțământul acestuia, sub prevederea că promoția în discuție implică un produs sau serviciu legat de produse și/sau servicii pe care Beneficiarul le-a achiziționat de la MDP. Beneficiarul va avea dreptul să facă reclamație în legătură cu datele colectate în scris.

DATELE CU CARACATER PERSONAL

În vederea utilizării desfasurarii programelor de fitness conform Termenilor și Condițiilor, precum si al prevederilor speciale, MDP va colecta numele și prenumele, adresa si adresa de e-mail și numărul de telefon al fiecarui Beneficiar. Informațiile colectate vor fi primite direct de la fiecare Beneficiar, care prin semnarea prevederilor special isi manifesta acordul expres, liber specific si neechivoc cu privire la stocarea si prelucrarea a datelor sale cu carcacter personal;

Organizatorul se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale ale Participanților.

Fiecare dintre părți garantează că accesul la datele care fac obiectul prelucrării va fi permis doar angajaților responsabili de respectiva relație contractuală.

Părțile se obligă să prelucreze datele cu caracter personal obținute în virtutea executării prezentului Contract cu respectarea principiilor prevăzute de legislația în materie de protecția datelor (principiul legalității, echității, transparenței, exactității, responsabilității, limitării legate de scop și de stocare). În sensul dispozițiilor prezentului Contract, datele care fac obiectul prelucrării se pot referi la: nume, prenume, funcție, adresă de e-mail, număr de telefon ale reprezentanților legali și ale altor persoane responsabile de această relație contractuală.

Scopul prelucrării datelor este reprezentat de executarea dispozițiilor prezentului Contract. Prelucrarea nu poate fi extinsă la alte scopuri, cu excepția cazului în care Părțile convin în mod expres sau există o obligație legală care dă dreptul Părții să prelucreze datele.

Fiecare dintre Părți se obligă să implementeze măsuri rezonabile de siguranță fizică, tehnică și administrativă astfel încât să preîntâmpine incidente ca pierderea, folosirea inadecvată, accesul neautorizat, dezvăluirea, alterarea sau distrugerea datelor cu caracter personal. În eventualitatea unui incident privind protecția datelor, fiecare dintre Părți trebuie să notifice celeilalte acest lucru în termen de 72 de ore.

Oricare dintre Părți se obligă să nu comunice datele personale transmise de cealaltă Parte către orice terț cu următoarele excepții (i) există temei legal sau (ii) există temei contractual și Partea și-a exprimat acordul.

La încetarea relației contractuale Părțile se obligă să înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal, cu excepția cazului în care o obligație legală impune prelucrarea în continuare, situație în care Părțile vor fi ținute în continuare la respectarea confidențialității.

Beneficiarii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă, ștergerea sau actualizarea datelor personale în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. În acest sens, MDP garantează persoanelor fizice care utilizează site-ul [♦],, conform art. 12-15 și art.18 din Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, următoarele drepturi:

dreptul de a fi informați

dreptul de a avea acces la date

dreptul de intervenție asupra datelor

dreptul de opoziție la prelucrarea datelor

dreptul de a se adresa justiției


  Írjon Ön is visszajelzést!
   
  Többek között ezekkel a márkákkal találkozhat:
  • haine import Adidas
  • haine second hand en gros Armani
  • depozit haine import Boss
  • depozit haine second-hand en gros Gap
  • inbracaminte import George
  • inbracaminte second hand en gro Guess
  • depozit inbracaminte import Leecooper
  • haine en gros Levis
  • haine second hand import Marcpolo
  • depozit haine en gros Nike
  • depozit haine second-hand import Quicksilver
  • inbracaminte en gros Rebook
  • inbracaminte second hand import Tommy
  • depozit inbracaminte en gros Wrangler

  Ajánlatkérés

  Küldje el nekünk az ajánlatkérését! Ehhez kattintson az Ajánlatkérés gombra! Majd töltse ki az ajánlatkérő lapunkat! Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!